Register


Post Reply 
Adidas Y-3 Wit Aanbieding
05-04-2017, 01:55 AM
Post: #1
Adidas Y-3 Wit Aanbieding
[Image: tbe9050.jpg]

De Adidas Y-3 Wit Aanbieding Pure Boost is ontwikkeld om te debuteren in een andere driedubbele witte kleurweg voor de nieuwste variatie om het nieuwe jaar te verwelkomen. Het model van het gebreide en meshwerk heeft een slank en stijlvol profiel met tonale synthetica gebruikt voor Zijn drie streepkooi over zijn zijpanelen, naast een TPU-dop op de hiel die de algehele samenstelling versterkt. Zachte tanden suede versieren de tong, die ook Y-3 branding in zwart bevat. Extra hits van zwart zijn ook zichtbaar op het middenstripmotief, met de respectieve naam van Yohji Yamamoto. Tenslotte solidificeert de bijpassende witte full-length boost sole unit het geheel van het ongerepte paar.

Lente seizoen brengt nieuwe kleurwegen van de Adidas Y-3 Zwart Uitverkoop Qasa High. Een van die kleurwegen is de adidas Y-3 Qasa High Crystal White die je hierboven ziet. Laten we dit nieuwste aanbod van de Y-3-lijn bekijken. Deze keer selecteert de Y-3-lijn het model treffers van Turquoise om mee te gaan met de Witte basis die resulteert in een Spring-appropriate colorway. Ook op de schoen zijn er hits van Black and Gray op de hiel / kraagregio van de schoen. De laatste komst van de adidas Y-3 lijn is niets anders dan de adidas Y-3 Future Low. Deze nieuwste toevoeging aan de lijn is een low-top sneaker met een zeer futuristische look en feel voor hen. De sokachtige bovenkant is gemaakt van een combinatie bestaande uit een gebreid textiel, premium leer en gaas. Het wordt ook geleverd met een uniek snelsysteem om de schoen nog meer van een moderne aantrekkingskracht te geven. Hieronder vindt u een flexibele schuimrubberzool die voldoende comfort biedt.

Een gloednieuwe kleurweg van de Adidas Y-3 Zwart Uitverkoop Qasa High is net gedaald, maar als je me vraagt, is het in het verkeerde seizoen gedaald. Komt in een fris kristalwit en dampstaal, dit lijkt op een kleurweg die ik in de lente, niet winter, mijn wekelijkse rotatie zal zetten. Ongeacht het is hier en we zijn blij om het aan u te tonen. De gebruikelijke constructie bestaande uit de bootie fit en elastische overlays blijven onaangetast. Het voorste gedeelte van de schoen komt in Wit, terwijl het Vapor Steel wordt gevonden in gebieden zoals de hiel, onder de veters en delen van de zijpanelen. Grijze tinten die door de schoen worden gevonden, inclusief de veters rond de look van de schoen.
 
Up next voor de onlangs uitgegeven Adidas Y-3 Kopen Super Zip is dit gloednieuwe Triple Black-aanbod. Als u niet bekend bent met de adidas Y-3 Super Zip, is het in wezen een vernieuwde Y-3 versie van de adidas Originals Superstar, inclusief ritsen. Laten we deze nieuwe kleurweg beter bekijken. De schoen begint met een zwarte neopreen en leren bovenkant. De zelfde tint strekt zich uit tot de oogleden, ritsclips en rubbermidsole. Het enige middel van contrast ligt op de Y-3 branding op de hak en de Yohji Yamamoto branding op de tong. In de lente van 2017 heeft Y-3 de Yohji Boost genomen en in uw keuze van zwart of wit. Het witte paar heeft een mesh bovenkant met suède op de hiel.

Heb je de kans gehad om de nieuwste creatie van Adidas Y-3 Bestellen uit te breiden? Afgeleid van het klassieke Qasa-model van het merk, heeft Adidas Y-3 de Qasa in een boot gemaakt voor dit herfstseizoen. Als u op de markt bent voor een vers, laarzen, die niets anders dan gewoonlijk uitzien, kijk dan eens op de adidas Y-3 Qasa Boot. De adidas Y-3 Qasa Boot beheert veel van de handtekeningskenmerken die de Qasa High bezit . Functies zoals de buisvormige zool en de elastische riemen blijven nog steeds intact. Het komt nog steeds met een neopreen bovenkant en een set waxed veters. Het enige verschil ligt in de hoogte van het schoeisel. Omdat ze een laars waren, moesten ze nog zes sets eyeletten toevoegen om de esthetiek te verhogen. U vindt er ook premium leer en een koolstofvezelachtig textiel op de bovenkant, terwijl een prestatie Poron voering de belangrijkste eigenschappen op de laars voltooit.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: