Register


Post Reply 
New Balance 530 Bestellen goedkoop
06-16-2017, 01:52 AM
Post: #1
New Balance 530 Bestellen goedkoop
[Image: bunb096.jpg]

Dames kunnen comfortabel worden met deze laatste editie van de New Balance 530, gedrapeerd met jersey breienpanelen op de bovenkant. Deze "Grey Jersey" 530 bevat een mix van lichte en donkere tinten grijs met het jersey materiaal dat de basislaag van de schoen bedekt, terwijl de leren en microsuede overlays het uitmaken. De New Balance 530 Bestellen goedkoop Womens "Grey Jersey" komt nu bij selecte retailers.

Minty groene tinten op retro runners zijn de laatste tijd een hit. Saucony kwam vooruit met twee geweldige uitzendingen van de Grid 9000 (waarvan er één uit de planken voor 80 dollar is gewacht) en het lijkt erop dat New Balance 530 Zwart Winkels nederland hetzelfde succes zal ervaren met deze "Mint" kleurweg van hun recentelijk herleefde 530 silhouet. Deze groene toon is een beetje rijker dan de "Tiffany" -paren die we hebben gezien, en hebben eigenlijk een beetje een Vrijheidsbeeld, dat zou een mooie add-on zijn op de NYC-geïnspireerde paren van Ronnie Fieg.

Nadat veel solide naar de onlangs teruggekeerde New Balance 530 Wit outlet voor de jongens kijkt, gaan de dames nu met plezier op met kwaliteitsversies van hun eigen. De vroege jaren 90 technoloog van New Balance is opgeknapt in een sterk vrouwelijk kleurenschema met deze editie met roze koraal over de bovenkant, geaccentueerd met grijs en een lichte zeekleurige schaduw van groen voor een geschikte lentetijduitgave. De "Coral" van de New Balance 530 Women kan binnenkort bij US New Balance retailers worden verwacht.

New Balance druppelt een andere neon '90s-geïnspireerde look voor de 530, met deze colorway in zwart, warm rood en grijs. Met een iconische 90's kleurenschema, de 'Hot Lava' Nike Air Tech Challenge, is de mix van tinten net zo thuis bij dit vroege jaren 90-silhouet. De New Balance 530 blauw Verkoop is voorzien van een grijze gaasbasis met zwart-wit synthetische overlays. Vervolgens wordt het afgedrukt met lichte pops van de levendige rode tint. Eenvoudig een van de beste nieuwe looks voor de 530 nog, deze komen op geselecteerde New Balance retailers zoals Premier op dit moment.

New Balance voegt toe aan de 1990's-geïnspireerde kleurwegen van de New Balance 530 Kopen goedkoop in de '90s Running Collection' met deze warme nieuwe look in marine en geel. De retro beïnvloedde kleurencombo heeft een witte gaasbasis overlayed met marineblauw synthetische microsuede, compleet met geel en rood accenten doorheen. Het afgewerkte product zorgt voor een nieuwe, maar historisch nauwkeurige aanpak van materialen en kleuren vanaf de tijd die het origineel uit het silhouet vrijgegeven.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: